•   Leverans för närvarande 3-5 dagar

  •   Fri frakt över 599 kr (ej grill)

Tamahagane Kockkniv SAN 210 mm

Tamahagane Kockkniv SAN 210 mm Detta är en klassisk kockkniv som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller exempelvis rotsaker. Blad i 3 lager, hårt VG-5-stål i kärnan och mjukare SUS-410-stål i sidorna. Handtag i brunt pakkawood.

Tamahagane är namnet på det stålstycke som används för att smida de legendariskt vassa japanska svärden. Tekniken bygger på en unik kombination av hårt och mjukt stål – hårt i eggen för skärpans skull, mjukare i resten för seghet och tålighet. Samma grundprincip gäller för knivarna i Tamahaganeserien. Det är bara metoden som har moderniserats. Tre lager stål (mjukt-hårt-mjukt) valsas ut till knivämnen. Tekniken ger en fantastisk egg kombinerad med extremt bra styrka och rosttålighet. Det greppvänliga handtaget är tillverkat i pakkawood, ett hållbart, vattentåligt och vackert material.



Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
018-SN-1105

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Presenttips

Produkter

Information