•   Leverans för närvarande 3-5 dagar

  •   Fri frakt över 599 kr (ej grill)

Retur av varor

Om du ångrar ditt köp är det enkelt att returnera varorna. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp.

Packa produkten väl och var noga med att produkten och orginalförpackningen inte tar skada. Returnera sedan till oss. Vår returadress är:

Addelundbergs AB
Industrivägen 2
311 32 Falkenberg

Återbetalning
Efter att returen mottagits och godkännts kommer vi att återbetala er. Produkten granskas, den ska vara hel, oanvänd och i sin orginalförpackning som ska vara i fint skick. Återbetalning sker genom det betalningsalternativ som användes vid köp.

Öppet köp
Vi erbjuder 30 dagars öppet köp. Produkten måste vara oanvänd och returneras med orginalkartong för att du ska kunna utnyttja möjligheten till öppet köp.

Returfrakt
Returfrakt bekostas av dig själv. Du kan själv välja den transportör du önskar, dock accepterar vi inte returer som levereras mot postförskott/efterkrav. Inte heller till utlämningsombud, returen måste gå till vårt lager i Falkenberg. AddeLundbergs AB Industrivägen 2, port 2, 31132 Falkenberg.

Returfraktsedel genom oss

Vi kan genom vårt avtal med PostNord erbjuda returfraktsedel för 89 kr. Den här returfraktsedeln mailas då till dig, för att skrivas ut och sättas fast på paketet. Avgiften dras från krediten.

 

Vi på Addelundbergs.se önskar dig en trevlig dag.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Presenttips

Produkter

Information